Langsung ke konten utama

Postingan

Menampilkan postingan dari Oktober, 2014

day minus one

Today is October 23rd. tomorrow is the day that I think special. The day when I get older, get more age and one year of life reduced rations. Actually, just like the common people, I do expecting to get the gift(s) in my birthday but, I think the other way now. Gift is just a gift. I whether want to ask more requests to God. I do make a list for my requests and my gratitude list. Let me tell you one by one.
To my beloved parents: [God, please give them healthiness, happiness and your blessing in everywhere they go]. Bu, yah, I just wanna say thanks for all things you gave to me. Everything in my life. There are no enough thanks that I should say to both of you. I just hope you always love me, Ekky and Tasya. The love between the two of you who have raised us. Thank you very much.My bro and lil’ sist: hey. My un-chosen friends in my life. Thanks for always be there for me. Thanks for being my friends for live. I hope you two always in God’s side. Always be better and be the best!My frie…

Them.

Been in love is not an odd thing for me. Let me say, when I’ve been in love, just 2 of them who got fully attention of me. (fyi:  I’ve been in love 4 times.) The first time is when I was in grade 9th junior high school. He is my friend’s cousin. Let’s call him “A”.  We just went together for about 4 months and decided to go away from each other when we entered the first grade of senior high school. Second times, in the beginning of senior high school. He is my senior. But when I was entering the school, he just graduated from school. When I did my school orientation, he came with his friend and I was just like, hm…………… but just like with “A”, we just went together for about 3 or 4 months (omg I forget about the detail.) The third, he is my classmate. He asked me to be mine in the middle time of second grade. Since that day, we’ve been together as a couple (who fully in love). We met every single day, study in the same school yet same class. His friends are my friends too. And we went t…

See you soon, Mie Rebus

Jadi...tengah malem gini lg kelaperan. Padahal td sore jam 5 udh makan nasi pake ayam di pujasera ciseke. Efek makan sekali sehari kali yaaa~ haha bukan...bukan karena ga ada uang kok. Ada. Tp males turun kebawah terus nyari makan keluar...
td siang mau delivery aja tp ga ada pulsa (i wish those delivery man have a line account huft) jd ga makan apa2 sampe sang penyelamat datang. Sebut saja dia Febri. Haha. Dia niatnya datang mau buat tugas disini, eh malah harus ngurusin aku yg ngambek karena dia salah ngomong.
Gak lama, abis aku mandi terus siap2 akhirnya kami caww ke kampus nemuin titik, temen sma ku. Cerita ini itu, foto2, dan gosip2! Haha kebiasaan yg menyenangkan! Sekitar jam 5, titik dan lain2 yang dari telkom pulang ke telkom. Aku, zahra dan febri pun pergi makan ke pujasera ciseke. I ate my fav! Nasi ayam goreng sambal terasi! Yg biasanya aku ga ngabisin nasi karena itu lumayan lebih banyak dari porsiku biasanya, tumben2nya habis tanpa sisa. Kelaperan bgt ya :( terus dari …

How’s my life going without “LDR”.

Well.. seperti yang kita semua tau, LDR atau long distance relationship adalah hubungan jarak jauh antara 2 orang yang mempunyai suatu hubungan khusus. Mereka dipisahkan jarak puluhan, ratusan bahkan ribuan kilometer jauhnya. Tak sedikit temanku yang mempunya kisah cinta LDR bersama pasangannya. Ada yang hanya tingkat daerah seperti Jatinangor-Dipati Ukur & Jatinangor-buah batu, ada juga yang tingkat nasional seperti Jambi-Jogja & Bandung-Palembang dan yang paling jauh adalah tingkat internasional seperti Indonesia-Jerman! (my friend does!)
Aku disini sebenarnya bukan mau membahas ‘apa itu LDR’. Tanpa aku jelasin, pasti LDR bukan hal yang asing lagi buat remaja-remaja Indonesia. Cuma mau cerita, how’s my life going without “LDR”. Aku punya pacar. Dia adik tingkatku walaupun beda sekolah. Karena aku lebih tua darinya, aku mendahuluinya dalam hal memasuki dunia perkuliahan. Aku ‘jadian’ sama dia kira-kira bulan april. Saat dia sedang melaksanakan Ujian Nasional. Jelas saja kami sa…